(044) 333 43 25
показать все номера

kyivstar(067) 814 95 62 Київстар

vodafone(050) 180 30 39 Vodafone

lifecell(093) 170 58 62 Lifecell

Контактная информация

График работы:

ПН-ПТ: 09:00-20:00
СБ: 09:00-16:00
ВС: 09:00-15:00

Пункты выдачи онлайн-заказов:

г. Киев, ул. Н. Ушакова, 1Г г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В
Каталог товаров
Ariston Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Рекомендуемые

В наличии
Код: 124168
Ariston PRO Eco 80 V Dry He

Ariston PRO Eco 80 V Dry He

Сравнить
5 289 грн
В наличии
Код: 124377
Ariston ABS Velis Evo Power 80

Ariston ABS Velis Evo Power 80

Сравнить
8 889 грн
В наличии
Код: 124376
Ariston ABS Velis Evo Power 80 D

Ariston ABS Velis Evo Power 80 D

Сравнить
8 190 грн
Под заказ
Код: 123985
Ariston ABS PRO R 80 V Slim

Ariston ABS PRO R 80 V Slim

Сравнить
3 742 грн
3 742 грн
В наличии
Код: 124365
Ariston ABS Velis Evo Power 50

Ariston ABS Velis Evo Power 50

Сравнить
8 389 грн
Нет в наличии
Код: 123962
Ariston ABS PRO R 50 V Slim

Ariston ABS PRO R 50 V Slim

Сравнить
3 589 грн
Под заказ
Код: 124131
Ariston PRO Eco 50 V Dry He

Ariston PRO Eco 50 V Dry He

Сравнить
4 889 грн
Под заказ
Код: 123896
Ariston PRO R 80 V

Ariston PRO R 80 V

Сравнить
3 240 грн

Все товары

Скрыть