Контактная информация

График работы call-центра:

Будние: 09:00-20:00
Сб: 10:00-16:00
Вс: 10:00-15:00

Пункты выдачи онлайн-заказов:

г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В г. Киев, ул. Академика Булаховского, 2/1
Каталог товаров
Ariston Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Рекомендуемые

В наличии
Код: 178014
Ariston BLU1 ECO 80 V 1,8K PL DRY

Ariston BLU1 ECO 80 V 1,8K PL DRY

Сравнить
5 690 грн
В наличии
Код: 123906
Ariston BLU Evo R 30/3

Ariston BLU Evo R 30/3

Сравнить
3 350 грн
3 049 грн
В наличии
Код: 124376
Ariston ABS Velis Evo Power 80 D

Ariston ABS Velis Evo Power 80 D

Сравнить
8 890 грн
8 889 грн
В наличии
Код: 178015
Ariston BLU1 ECO 100 V 1,8K PL DRY

Ariston BLU1 ECO 100 V 1,8K PL DRY

Сравнить
6 190 грн
В наличии
Код: 178197
Ariston VLS EVO DRY 100

Ariston VLS EVO DRY 100

Сравнить
10 390 грн
В наличии
Код: 134693
Ariston Alteas X 32 FF NG

Ariston Alteas X 32 FF NG

Сравнить
29 154 грн
В наличии
Код: 124637
Ariston Fast Evo Ont B 11 NG

Ariston Fast Evo Ont B 11 NG

Сравнить
5 690 грн
В наличии
Код: 150013
Ariston PRO1 R 100 VTD 1,8K

Ariston PRO1 R 100 VTD 1,8K

Сравнить
4 730 грн
В наличии
Код: 182603
Ariston AURES SF 5.5 COM

Ariston AURES SF 5.5 COM

Сравнить
2 390 грн

Все товары

Скрыть