Посетите наши магазины в Киеве и Одессе

Контактная информация

График работы call-центра:

Будние: 09:00-20:00
Сб: 10:00-18:00
Вс: 10:00-15:00

Пункты выдачи онлайн-заказов:

г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В г. Киев, ул. Академика Булаховского, 2/1 г. Одесса, ул. Академика Вильямса, 1В
Каталог товаров
Ariston Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Рекомендуемые

В наличии
Код: 178014
Ariston BLU1 ECO 80 V 1,8K PL DRY

Ariston BLU1 ECO 80 V 1,8K PL DRY

Сравнить
7 560 грн
7 149 грн
В наличии
Код: 123906
Ariston BLU Evo R 30/3

Ariston BLU Evo R 30/3

Сравнить
4 049 грн
Снято с производства
Код: 124376
Ariston ABS Velis Evo Power 80 D

Ariston ABS Velis Evo Power 80 D

Сравнить
В наличии
Код: 178015
Ariston BLU1 ECO 100 V 1,8K PL DRY

Ariston BLU1 ECO 100 V 1,8K PL DRY

Сравнить
8 120 грн
7 679 грн
Снято с производства
Код: 178197
Ariston VLS EVO DRY 100

Ariston VLS EVO DRY 100

Сравнить
В наличии
Код: 134693
Ariston Alteas X 32 FF NG

Ariston Alteas X 32 FF NG

Сравнить
29 346 грн
В наличии
Код: 124637
Ariston Fast Evo Ont B 11 NG

Ariston Fast Evo Ont B 11 NG

Сравнить
7 030 грн
5 590 грн
В наличии
Код: 150013
Ariston PRO1 R 100 VTD 1,8K

Ariston PRO1 R 100 VTD 1,8K

Сравнить
5 700 грн
5 229 грн
В наличии
Код: 182603
Ariston AURES SF 5.5 COM

Ariston AURES SF 5.5 COM

Сравнить
2 939 грн

Все товары

Скрыть