(044) 333 43 25
показать все номера

kyivstar(067) 814 95 62 Київстар

vodafone(050) 180 30 39 Vodafone

lifecell(093) 170 58 62 Lifecell

Контактная информация

График работы:

ПН-ПТ: 09:00-20:00
СБ: 09:00-16:00
ВС: 09:00-15:00

Пункты выдачи онлайн-заказов:

г. Киев, ул. Н. Ушакова, 1Г г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В
Каталог товаров
Ariston Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Рекомендуемые

В наличии
Код: 123847
Ariston PRO R 50 V

Ariston PRO R 50 V

Сравнить
2 850 грн
В наличии
Код: 124377
Ariston ABS Velis Evo Power 80

Ariston ABS Velis Evo Power 80

Сравнить
8 190 грн
В наличии
Код: 124387
Ariston ABS Velis Evo Power 100 D

Ariston ABS Velis Evo Power 100 D

Сравнить
8 590 грн
Под заказ
Код: 123955
Ariston PRO R 100 V

Ariston PRO R 100 V

Сравнить
3 540 грн
В наличии
Код: 123817
Ariston BLU Evo R 10U/3

Ariston BLU Evo R 10U/3

Сравнить
2 929 грн
В наличии
Код: 124368
Ariston ARI 150 Vert 560 Ther Mo

Ariston ARI 150 Vert 560 Ther Mo

Сравнить
8 490 грн
В наличии
Код: 129059
Ariston BLU1 R 100

Ariston BLU1 R 100

Сравнить
3 650 грн
В наличии
Код: 123898
Ariston LYDOS ECO 50 V 1,8K PL EU

Ariston LYDOS ECO 50 V 1,8K PL EU

Сравнить
4 290 грн

Все товары

Скрыть